Результати термічного аналізу дріжджів пивних - Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2006)
Проведені термічні та кінетичні дослідження процесу сушіння пивних дріжджів. Conducted the thermal and kinetic research of drying of brewer's yeast.
Keywords: термічний аналіз; пивні дріжджі; thermal analysis; beer yeast; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування