Деякі аспекти розвитку та управління кадровим потенціалом підприємства - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Стаття присвячена поглибленню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій щодо застосування прогресивних методів розвитку та управління кадрового потенціалу підприємства, які забезпечують можливість його ефективного функціонування. В статті ідентифіковано та розширено типологію кадрових стратегій; та обґрунтовано напрями посилення кадрового потенціалу. The article is dedicated to deepening of the theoretical and methodological foundations and working out of the scientific and practical guidelines concerning usage of advanced methods for the formation and development of personnel potential of the enterprise, which provide the possibility of their effective functioning.
Keywords: кадровий потенціал; персонал; управління персоналом; personnel; human recourses; кафедра економіки праці та менеджменту