Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 36673 А) - Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Католик, Дмитро Володимирович; Глущенко, Генадій Анатолійович (My University, 2001)
Спосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзій на квасоля в кількості 2-4% до маси основної сировини. Method wherein the stage extrusion cooking meat attached to the beans in the amount of 2-4% by weight of the main raw material.
Keywords: фарш; stuffing; екструзійна квасоля; extruded beans; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів