Клименко, Михайло МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГапченко, Наталія ОлегівнаГащук, Олександра ІзидорівнаКатолик, Дмитро ВолодимировичГлущенко, Генадій Анатолійович2013-01-152013-01-152001Дек. пат. 36673 UA, МПК 6 G01 N25/56 Спосіб виробництва ковбасних виробів / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І., Д. В. Католик, Г. А. Глущенко ; заявник і патентовласник Український державний університет харчових технологій. - № 2000010390 ; заявл. 24.01.00 ; опубл. 16.04.01, Бюл. № 3. - 3 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5370Спосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзій на квасоля в кількості 2-4% до маси основної сировини. Method wherein the stage extrusion cooking meat attached to the beans in the amount of 2-4% by weight of the main raw material.otherфаршstuffingекструзійна квасоляextruded beansкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 36673 А)Other