Мірчук, Наталія Єгорівна2021-06-022021-06-022020Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34255otherмолочна промисловістьйогурторганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністюудосконалення системи НАССРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other