Дослідження підходу неперервної інтеграції при створенні програмних проектів - Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Процес створення програмних продуктів є складним, а в залежності від його складності вимагає залучення цілих команд розробників, що відповідають за певні частини. При колективному створенні програмних продуктів завжди виникає проблема інтеграції частин, створених різними командами розробників. The process of creating software products is complex, and depending on its complexity, it requires the involvement of entire teams of developers who are responsible for certain parts. When collectively creating software products, there is always a problem of integrating parts created by different teams of developers.
Keywords: інтеграція; програмні продукти; модульне тестування; рефакторинг; програмне забеспечення; integration; software products; modular testing; refactoring; software; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки