Джерела збагачення пісочного печива діабетичного призначення - Матюшенко, Раїса Василівна; Михайленко, Владлена Миколаївна (My University, 2015)
Нинів умовах несприятливого екологічного середовища, що безумовно впливає на людський організм, а також спосіб життя та харчування виникає проблема дефіциту поживних речовин, які необхідні для нормального функціонування людського організму. Поживні речовини потрапляють до організму людини з їжею, але останнім часом в продуктах котрих ми споживаємо відсутні необхідні людському організму речовини. Now in terms of the adverse ecological environment definitely affects the human body, as well as lifestyle and food shortage problem nutrients that are essential for normal functioning of the human body. Nutrients enter the human body through food, but recently in the products which we consume no essential human body substances.
Keywords: продукти; здорове харчування; пісочного печиво; shortbread; healthy food; food; кафедра готельно-ресторанної справи