Дослідження використання кукурудзи та гороху в комбікормах - Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Ляшко, Галина Василівна (My University, 2025)
Комбікорм є основним джерелом поживних речовин для сільськогосподарських тварин та птиці. Серед найпопулярнішої сировини у його складі це кукурудза та горох, які забезпечують збалансоване харчування, сприяють зростанню та підвищенню продуктивності худоби та птиці

Compound feed is the main source of nutrients for farm animals and poultry. Among the most popular raw materials in its composition are corn and peas, which provide balanced nutrition, promote growth and increase productivity of livestock and poultry
Keywords: комбікорм; compound feed; поживні речовини; nutrients; кукурудза; corn; горох; pea; кафедра технології зберігання і переробки зерна