Порівняння спектрально-люмінесцентних властивостей полімерів та кополімерів на основі β-дикарбонільних координаційних сполук Ln(III) - Іваха, Надія Борисівна; Бережницька, Олександра Степанівна; Трунова, Олена Костянтинівна (My University, 2017)
Metallolymers and copolymers based on β-dicarbonyl complexes of Ln (III) were synthesized. Spectral-luminescent properties of the obtained samples were studied. An increase of the luminescence characteristics of metalopolymers was found in comparison with monomer complexes. В роботі були синтезовані металополімерні та кополімерні сполуки на основі β-дикарбонільних комплексів Ln(III). Досліджені спектрально-люмінесцентні властивості одержаних зразків. Встановлено підвищення люмінесцентних характеристик металополімерів у порівнянні з мономерними комплексами.
Keywords: metallpolymers; copolymers; β-dicarbonyl ligands; luminescent properties; металополімери; кополімери; β-дикарбонільні ліганди; люмінесцентні властивості