Omelchenko, MariiaKuzmin, OlegNiemirich, Oleksandra2025-01-152022Omelchenko, M. Improvement of the technology of alcoholic cocktails / M. Omelchenko, O. Kuzmin, O. Niemirich // Progressive research in the modern world : proceedings of the 4th International scientific and practical conference, 28–30 December 2022. – Boston, USA : BoScience Publisher, 2022. – Pp. 179–182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46485Досліджено удосконалення технології коктейлів із застосуванням желатину для подовження терміну зберігання до 12 годин і розширення форматів реалізації. Приготування коктейлю «Pink Bubblegum Bear» покращує органолептичні властивості завдяки інноваційній подачі, яскравому кольору та пом’якшеному смакуThe study explores the enhancement of cocktail technology using gelatin to extend shelf life to 12 hours and expand sales formats. The preparation of the “Pink Bubblegum Bear” cocktail improves sensory properties through innovative presentation, vibrant color, and softened tasteukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїалкогольні коктейліжелатинорганолептичні властивостітермін зберіганнятехнологія приготуванняalcoholic cocktailspreparation technologygelatinsensory propertiesshelf life extensionImprovement of the technology of alcoholic cocktailsArticlehttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0009-0005-3479-1466