Науково – практичні рекомендації підвищення адаптивності малих підприємств до мінливих умов зовнішнього середовища - Говорушко, Тамара Андріївна; Буняк, Василь Леонідович (My University, 2009)
Встановлено слабкі місця вітчизняних малих підприємств з точки зору їх контактування з підприємницьким середовищем. Розроблено комплекс рекомендацій науково – практичного характеру, сутність яких полягає у створенні належних умов для якісного розвитку малих підприємств відповідно до національних пріоритетів.

Installed weaknesses Malih domestic enterprises in terms of their interaction with the business environment. Created complex rekomendatsіy scientific and practical nature, the essence of which is to create the necessary streamflow for the qualitative development Malih enterprises in accordance with national priorities.
Keywords: малий бізнес; малі підприємства; підприємницьке середовище; адаптивність; small business; small businesses; entrepreneurial sereda; adaptability; кафедра фінансів