Чернюшок, Ольга АнатоліївнаАрдинський, Олексій Валерійович2013-09-102013-09-102012Чернюшок, О. А. Електрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9605Досліджено вплив електроіскрових розрядів на фракційний склад білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що казеїнові фракції випадають в осад, а інші знаходяться в розчині.електрофорезфракції білківелектроіскрові розрядиэлектрофорезфракции белковэлектроискровые разрядыelectrophoresisprotein fractionselectric-spark dischargesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЕлектрофорез молочних сироваткових білків, що оброблені електроіскровими розрядами