Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання - Стрилець, Ірина; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2016)
В роботі наведено дослідження, щодо процесів утворення бісквітного тіста.The paper presents studies regarding the formation of biscuit dough.
Keywords: бісквітне тісто; модифіковані крохмалі; піни; biscuit dough; modified starches; foam; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції