Підвищення мотивації до занять фізичним вихованням і спортом студентів вищих навчальних закладів - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2015)
У статті розкривається підвищення мотивації студентів до рухової активності, ставлення студентів до фізичного виховання і рівня їх фізкультурно-спортивної активності, наведенні шляхи підвищення інтересу та мотивації до занять фізичним вихованням студентів. The article reveals the motivation of students to enhance physical activity, the ratio of students to physical education and their level of sports activity, hover ways to increase interest and motivation for physical education students.
Keywords: рухова активність; студенти; physical activity; student; кафедра фізичного виховання