Стратегічний маркетинг - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2009)
Конспект лекцій з дисципліни «Стратегічний маркетинг» має допомогти студентам краще опанувати лекційний матеріал, поглибити вивчення теоретико-методичних основ курсу, привернути їхню увагу до основних положень тем. Lecture on the subject "Strategic Marketing" is to help students better learn the lecture material, deepen the study of the theoretical and methodological foundations of course, to draw their attention to the main provisions of topics.
Keywords: поведінка споживача; маркетингові дослідження; стратегічний господарський підрозділ; стратегічний маркетинг; маркетингові стратегії; consumer behavior; marketing research; strategic business units; strategic marketing; marketing strategy; кафедра маркетингу