Сидоренко, Валентин ОлеговичВеличко, Володимир ОмеляновичБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242022Сидоренко, В. Використання води у виноробній промисловості / В. Сидоренко, В. Величко, І. Бабич // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки : матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 82-84https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43256Процедура регідратації дріжджів у виноробстві займає одне з найважливіших місць. Залежно від того, наскільки правильно буде проведений цей етап, залежить якість готового продукту.The yeast rehydration procedure is one of the most important in winemaking. Depending on how correctly this stage is carried out, the quality of the finished product depends.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварегідратація дріжджіввинні дріжджівиноматеріалирегідратація дріжджіввинні дріжджівиноматеріалиВикористання води у виноробній промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062