Автоматизація обліку персоналу закладу вищої освіти на основі веб-технологій - Москаленко, Олексій Сергійович; Грама, Михайло Петрович (My University, 2026)
Актуальність дослідження зумовлена відсутністю централізованого реєстру кадрових даних у закладах вищої освіти, що призводить до дублювання інформації та ускладнює оперативний пошук. У зв'язку з цим, актуальним є вирішення проблеми децентралізованого зберігання даних шляхом проєктування єдиної реляційної інформаційно-довідкової системи для співробітників та здобувачів освіти.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; machine learning; big data; машинне навчання; великі дані