Дробот, Віра ІванівнаГрищенко, Анна Миколаївна2015-03-172015-03-172013Дробот, В. І. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Ukrainian Food Journal. – К. : НУХТ, 2013. – Vol. 2, Is. 3. – P. 347-353.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19706Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.uk-UKбезглютеновий хлібцеліакіячерствіння хлібабезглютенове борошнокрохмальбезглютеновый хлебцелиакиячерствение хлебабезглютеновая мукакрахмалgluten-free breadceliac diseasestale breadgluten-free flourstarchкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗміни показників якості безглютенового хліба при зберіганніArticle