Перспективи розвитку готелів, що надають послуги для дітей з обмеженими можливостями - Опанасенко, Н. А.; Собко, Анна Борисівна (My University, 2014)
За даними ООН, кожна четверта сім'я у світі стикається з проблемами інвалідності, загальна кількість людей цієї категорії населення на планеті становить 600 млн. осіб, і понад чверть з них - діти. Зокрема в Україні налічується понад 160 тис. дітей-інвалідів до 16 років (2% від усього дитячого населення). Діти даної категорії потребують особливої уваги з боку держави і батьків, тому сфера гостинності повинна забезпечувати такі сім'ї належними умовами. According to the UN, every fourth family in the world is facing problems disability, the total number of people this population on the planet is 600 million. People and over a quarter of them - children. In particular, in Ukraine there are over 160 thousand. disabled children up to 16 years (2% of the total child population). Children of categories require special attention from the state and parents because the scope Hospitality should provide these families with adequate conditions.
Keywords: закордонний досвід; інвалідність; готелі; international experience; disability; hotels