Композиція інгредієнтів для глазурованого сирка з начинкою (Патент на винахід № 117204) - Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович (My University, 2018)
Композиція інгредієнтів для глазурованого сирка з начинкою, що містить сир кисломолочний жирністю 5 %, вершкове масло 73 % жирності, цукор білий кристалічний, глазур, яка відрізняється тим, що як глазур використовують натуральну білкову глазур та додатково містить обліпиховий, брусничний і лимонно-імбирний джеми при певному співвідношенні інгредієнтів, г на 1 кг готової продукції. Composition of ingredients for glazed cheese with filling containing 5% fatty cream cheese, 73% fat butter, white crystalline sugar, glaze, which is characterized by the use of natural protein glaze as an icing and additionally contains sea buckthorn, cowberry and lemon ginger jam at a certain ratio of ingredients, g per 1 kg of finished product.
Keywords: композиція інгредієнтів; глазурований сирок; начинка; composition of ingredients; glazed cheese; filling; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів