Ткаченко, Вікторія ВячеславівнаПопова, Наталія ВікторівнаМисюра, Тарас Григорович2019-04-242019-04-242018Патент 117204, МПК МПК A23C 19/02 (2006.01) A23C 19/09 (2006.01) Композиція інгредієнтів для глазурованого сирка з начинкою / Ткаченко В. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № a201707880 ; заявл. 27.07.2017 ; опубл. 25.06.2018, бюл. № 12https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29132Композиція інгредієнтів для глазурованого сирка з начинкою, що містить сир кисломолочний жирністю 5 %, вершкове масло 73 % жирності, цукор білий кристалічний, глазур, яка відрізняється тим, що як глазур використовують натуральну білкову глазур та додатково містить обліпиховий, брусничний і лимонно-імбирний джеми при певному співвідношенні інгредієнтів, г на 1 кг готової продукції. Composition of ingredients for glazed cheese with filling containing 5% fatty cream cheese, 73% fat butter, white crystalline sugar, glaze, which is characterized by the use of natural protein glaze as an icing and additionally contains sea buckthorn, cowberry and lemon ginger jam at a certain ratio of ingredients, g per 1 kg of finished product.uk-UKкомпозиція інгредієнтівглазурований сирокначинкаcomposition of ingredientsglazed cheesefillingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівКомпозиція інгредієнтів для глазурованого сирка з начинкою (Патент на винахід № 117204)