Мирончук, Валерій ГригоровичГулий, Іван СтепановичПлотнір, О. В.Потельчак, В. А.2012-12-182012-12-181994Мирончук, В. Г. Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, О. В. Плотнір, В. А. Потельчак // Цукор України. - 1994. - № 4. - С. 20–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4578Наведено вплив величини рециркуляту в кристалізаційних системах на кількість випареної води в вакуум – апаратах. Показано, що збільшення частки рецикуляції зменшує енергетичні витрати на випаровування води у вакуум – апаратах відносно одиниці маси отриманого цукру. Given effect of the value recycle in crystallization systems on the amount of water evaporated in a vacuum – pans. It is shown that increasing the proportion recirculation reduces energy costs for water evaporation in a vacuum – pans the relative unit mass produced sugar.otherрециркуляціякристалізаціявакуум-апаратчистота сиропуенерговитратикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняscreeningcrystallizationvacuum – pancleanliness syrupenergyВплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництваArticle