Тимчук, Алла ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаГрек, Олена ВікторівнаПухляк, Анастасія ГригорівнаПасічний, Василь Миколайович2020-11-042020-11-042015Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек, А. Пухляк, В. Пасічний // Продовольча індустрія АПК. – Київ, 2015. – № 1-2. – С. 25–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32090Розроблена технологія сиркових виробів з екструдатом рису, особливістю якої є введення додаткової операції – приготування молочно-рослинної системи. Виведено емпіричні рівняння, що описують функціонально-технологічні властивості молочно-рослинних систем залежно від співвідношення інгредієнтів та температури.сиркові виробирисмолочно-рослинна системакафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСучасний підхід до розроблення технології сиркових виробівArticle