Штам Lactobacillus acidophilus ІМВ-В-7279 – індуктор ендогенного інтерферону І типу (Патент на винахід № 93132) - Співак, Микола Якович; Підгорський, Валентин Степанович; Шинкаренко, Любов Миколаївна; Горчаков, Володимир Юрійович; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Лазаренко, Людмила Миколаївна; Тимошок, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Винахід відноситься до біотехнологічної промисловості, а саме до одержання нового штаму лактобактерій, який має інтерфероногенні властивості.
Keywords: лактобактерії; індуктор; інтерферон; лактобактерии; индуктор; интерферон; lactic acid bacteria; inductor; interferon; кафедра біотехнології і мікробіології