Логістична система управління підприємств індустрії гостинності - Литвинець, Лариса Федорівна; Матюшенко, Раїса Василівна (My University, 2018)
Розкрито сутність логістичної системи управління підприємств індустрії гос-тинності, особливості формування логістики в сфері гостинності. Визначено структуру логістичної системи управління готелем та її вплив на управління підприємствами готельного бізнесу. Означено проблеми та перспективи впровадження логістичного управління у практику під-приємств готельно-ресто-ранного господарства. The essence of the logistic system of management of the enterprises of the industry of statehood, features of the formation of logistics in the field of hospitality is revealed. The structure of the hotel logistics management system and its influence on the management of hotel business enterprises are determined. The problems and perspectives of implementation of logistic management in the practice of hotel business facilities are noted.
Keywords: логістичний підхід; логістичне управління; логістична система; logistic approach; logistic control; logistic system; кафедра готельно-ресторанної справи