Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичФорсюк, Андрій ВасильовичМокляк, Василь Феодосійович2013-06-042013-06-042013Сінат-Радченко, Д. Є. Числа Архімеда цукрових розчинів / Д. Є. Синат-Радченко, А. В. Форсюк, В. Ф. Мокляк // Цукор України. – 2013. – № 3 (87). – C. 26–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8146Наведено методику визначення та оцінку швидкості осадження кристалів у цукрових розчинах. Запропоновано номограму визначення чисел Архімеда, яка охоплює широкий інтервал розмірів кристалів цукру, температур і концентрацій цукрових розчинів. The method for determination and assessment of sugar crystals, sedimentation rate in sugar solution has been presented. The nomograms for the determination of Archimedean numbers valid in the vide range of sugar crystals dimentions, temperatures and sugar solution concentrations ware developed.otherцукрові суспензіїтверді частинкикристаличисла Архімедашвидкість осадженняsugar suspensionssolid particlescrystalsarchimedean numberssedimentation rateкафедра теплоенергетики та холодильної технікиЧисла Архімеда цукрових розчинівArticle