Розвиток інтелектуального капіталу та його складників у аспекті процесів інтелектуалізації, капіталізації та трансформації (теоретико-методологічний екскурс) - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2019)
Розглядається економіко-правова категорія «інтелектуальний капітал», моделі та структуризація інтелектуального капіталу, економіко-правова природа походження інтелектуального капіталу та його кругообіг, економіко-правова природа складників інтелектуального капіталу, розвиток інтелектуального капіталу у аспекті процесів інтелектуалізації, капіталізації та трансформації.
Keywords: категорія «інтелектуальний капітал»; моделі та структуризація; інтелектуалізація; капіталізація; економіко-правова природа; the category of "intellectual capital"; models and structuring; intellectualization; capitalization; economic and legal nature