Євроінтеграційні процеси в Україні - Давидюк, Анна Іванівна; Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
Одним із важливих факторів становлення та розвитку міждержавних взаємин є інтеграційні процеси, що відбуваються у розвинених країнах Європи. Європейська інтеграція на території України є складним процесом, тому вимагає особливої уваги з боку науковців і є актуальним для дослідження. One of the important factors of formation and development of international relations is the integration processes in the developed countries of Europe. European integration in Ukraine is complex, and therefore requires special attention from researchers and is relevant to the study.
Keywords: євроінтеграційні процеси; економіка; товаровиробник; eurointegration processes; economy; commodity; кафедра міжнародної економіки