Рудик, К. В.Тарасенко, Ірина ВасилівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаТарасенко, Сергій Дмитрович2014-06-232014-06-232011Прогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами / Л. Ю. Арсеньєва, І. В. Тарасенко, К. В. Рудик, С. Д. Тарасенко // Тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих вчених “Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі”, 23 березня, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2011. - С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15463Розроблені нові ємнісні перетворювачі для автоматичного прецизійного високостабільного контролю складу та структури харчової хлібопекарної продукції, що дозволяє контролювати та прогнозувати стан і старіння такої продукції. Developed new capacitive converters for automatic precision ultrastable control of composition and structure of food bakery products, allowing to monitor and predict the state аnd the aging of such products.uk-UKємнісний триконтактний датчикскладові електричного опорупоточний контрольthree-capacitive sensorcomponents of electrical resistancecurrent controlкафедра експертизи харчових продуктівПрогнозування змін в часі та поточний контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачамиThesis