Сидоренко, Олена ВолодимирівнаНазар, Мар'яна Ігорівна2014-07-082014-07-082014Сидоренко, О. Вплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробів / Олена Сидоренко, Марьяна Назар // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 156-158.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15979Внесення клітковини гороху в рецептуру борошняних кулінарних виробів з дріжджового тіста збагатить раціон харчування населення й допоможе позбавитись від цілого ряду тяжких захворювань. Adding fiber pea recipe flour food products with a dough enrich the diet of the population and help get rid of a number of serious diseases.uk-UKдріжджове тістогорохова клітковинаякість борошняних кулінарних виробівquality flour food productsdoughpea fiberВплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробівOther