Іващенко, Наталія ВікторівнаБуляндра, Олексій ФедоровичШутюк, Віталій Володимирович2012-09-182012-09-182012Іващенко, Н. В. Узагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів / Н. В. Іващенко, О. Ф. Буляндра, В. В. Шутюк // Цукор України. – 2012. - № 6-7. – С. 38-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2677В статті розглянуто вдосконалена класифікація вологих дисперсних матеріалів, віднесених до групи зв'язнодисперсних речовин з малою пористістю. Зроблено огляд методів узагальнення процесів сушіння для вологих дисперсних систем на прикладах картопляного крохмалю та бурякового жому. Отримані узагальнені криві сушіння для бурякового жому для довільного значення початкової вологості.The paper deals with an improved classification moist disperse materials assigned to groups zv'yaznodyspersnyh substances with low porosity. An overview of methods of synthesis processes for drying wet dispersion of the examples of potato starch and beet pulp. These generalized curves for drying beet pulp for any value of the initial moisture content.сушіннякартопляний крохмальбуряковий жомузагальнені кривіdryingpotato starchbeet pulpgeneralized curvesкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра технології консервуванняУзагальнення кінетики сушіння зв'язнодисперсних структурованих харчових продуктів