Перспективи розвитку бюджетних готелів в Україні - Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Апанасович, В. О. (My University, 2013)
Проаналізований готельний ринок бюджетних підприємств, наведена доцільність проектування мережі малих модульних готелів в Україні. Analyzed the budget hotel market companies, given the feasibility of designing a network of small modular hotels in Ukraine.
Keywords: готельне господарство; бюджетні готелі; туристичні потоки; модульно - мобільна система; hospitality; budget hotels; tourist flows; module - mobile system; кафедра готельно-ресторанної справи