Проблеми і перспективи трансферу розробок українських вчених та формування ринку інтелектуальної власності в Україні - Вовнянко, Є. К.; Ткаченко, З. О.; Карлаш, Юрій Васильович (My University, 2012)
На основі даних літератури і досвіду роботи ДП ДЦНТЕ Міністерства освіти і науки України визначено напрямки поступового становлення і розвитку в Україні системи експертної оцінки і етапів трансферу науково-технічних об 'єктів інтелектуальної власності. Зазначено, що великі переваги в процесі створення нових консалтингових і трансферних корпоративних структур мають відповідні міністерства і центри експертизи з їх інформативними базами і досвідом роботи з інтелектуальною власністю. Based on the literature and experience SE DTSNTE Ministry of Education and Science of Ukraine and the direction of the gradual formation and development in Ukraine of expertise and transfer phases of R & D of objects of intellectual property. It is noted that the major advantages in the creation and transfer of corporate consulting agencies with relevant ministries and centers of expertise with their informative databases and experience with intellectual property.
Keywords: розробки; трансфер; інтелектуальна власність; development; transfer; intellectual property; кафедра біотехнології і мікробіології