Бровко, А. Г.Павлюченко, Олена Станіславівна2016-10-042016-10-042013Бровко, А. Г. Використання різних видів меню в закладах ресторанного господарства при готелях / А. Г. Бровко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 145-147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24302Однією зі складових будь-якого готелю є заклад ресторанного господарства. Основними з них є бари, ресторани та кафе. Найважливішим елементом управління процесами обслуговування гостей в закладах ресторанного господарства є меню. One of the components of any hotel establishment restaurants. The main ones are bars, restaurants and cafes. The most important element of the process control Desk in institutions restaurant industry is the menu.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзаклади ресторанного господарстваготелівиди менюinstitutions restaurant industryhoteltypes menuВикористання різних видів меню в закладах ресторанного господарства при готеляхOther