Шляхами наукових досліджень. НУХТ в Scopus: динаміка публікаційної активності - Левченко, Наталія Петрівна; Костина, Ірина Василівна; Путіліна, Інна Миколаївна (My University, 2024)
У бібліографічному покажчику представлено публікації наукової спільноти Національного університету харчових технологій, які індексуються наукометричною базою даних Scopus з 1965 по 2023 рік включно. The bibliographic index presents publications of the scientific community of the National University of Food Technologies, which are indexed by the scientometric database Scopus from 1965 to 2023 inclusive.
Keywords: Scopus; open access; publication activity; відкритий доступ; публікаційна активність