Басюк, Тетяна Петрівна2014-07-242014-07-242013Басюк, Т. П. Методичні підходи до оптимізації обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П.Басюк // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2013. - № 49. – С. 68-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16272У статті розглянуті методичні підходи до оптимізації обсягу окремих елементів оборотних активів (запаси, дебіторська заборгованість, грошові кошти) і запропоновані способи їх удосконалення. Обґрунтовані можливий критерій оцінки оптимальності загального обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу – цінність підприємства. The article describes the methodological approaches to the optimization of individual elements of current assets (inventories, receivables, cash) and suggested ways to improve them. Reasonably possible optimality criterion for assessing the total current assets business hotel and restaurant business - the value of the company.uk-UKоптимізаціяоборотні активизапасидебіторська заборгованістьгрошові коштицінність підприємстваoptimizationcurrent assetsstockreceivablescashenterprise valueкафедра економіки і праваМетодичні підходи до оптимізації обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесуArticle