Лікування діабету за допомогою йоги - Щербакова, Галина Дмитрівна (My University, 2013)
В статті проведено аналіз лікування діабету за допомогою йоги. Було з’ясовано, що йога особливо корисна не лише для зняття стресу і для досягнення розслаблення, а також дозволяє досягти значних результатів легко і без побічних ефектів. In the article the analysis of treatment of diabetes with yoga. It was found that yoga is particularly useful not only to relieve stress and achieve relaxation and allows you to achieve great results easily and without side effects.
Keywords: кафедра фізичного виховання; діабет; йога; diabetes; yoga