Вербицький, Борис ІллічЛуцик, Юрій ПавловичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2016-06-162016-06-162014Вербицький, Б. І. Коефіцієнти вологоперенесення моркви / Б. І. Вербицький, Ю. П. Луцик, Т. М. Левківська // Харчова промисловість. - Київ: НУХТ, 2014. - № 15. – С. 23-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23600В статті наведені визначені для моркви коефіцієнти капілярної дифузії і термодифузії, відносний коефіцієнт термодифузії, коефіцієнт капілярної провідності, коефіцієнти ефузії і термоефузії в залежності від вмісту вологи. Уточнений механізм процесу сушіння моркви. The coefficients of capillary diffusion and thermodiffusion, relative coefficient of thermodiffusion, coefficient of capillary conductivity, the coefficients of effusion and thermoeffusion all depending on water contents have been determined for a carrot. The mechanism of a carrot drying process has been clarified.uk-UKкафедра фізики та професійної безпекиморквасушіннякоефіцієнти дифузіїтермодифузіїефузії та термоефузіїтермоградієнтний коефіцієнтdryingcoefficients of diffusionthermodiffusioneffusion and thermoeffusionthermogradient coefficientКоефіцієнти вологоперенесення морквиArticle