Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯсюченко, Олександр СергійовичПетруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана МиколаївнаГавриш, Андрій Володимирович2018-04-252018-04-252015Пат. України № 101955, МПК A23L 1/24, A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 07.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27204Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, додатково введено сіль, порошок з шпинату, сухе молоко, пектин та воду, а як яйця введено яєчний порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 66,0…59,2; порошок з шпинату 9,0…11,0; пектин 2,6……3,4; сухе молоко 4,5…5,5; цукор 2,8; оцет 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, spinach powder, powdered milk, pectin and water.олія соняшниковаяєчний порошокпорошок з шпинатусоусsunflower oilegg powderspinach powdersauceкафедра експертизи харчових продуктівСклад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101955)Other