Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2016-04-262016-04-262015Кирпіченкова, О. М. Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 101-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22965uk-UKпряникиовочеві пюрепектинgingerbreadvegetable pureepectinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиОцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюреThesis