Поліщук, Галина ЄвгеніївнаБасс, Оксана ОлександрівнаОмельчук, Юлія Вікторівна2016-10-252016-10-252016Патент №106866 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива плодово-ягідного / Поліщук Г. Є., Басс О. О., Омельчук Ю. В. – u 2015 11031; заявл. 11.11.2015; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24459Склад морозива плодово-ягідного містить пюре плодово-ягідне, підсолоджуючий компонент, стабілізатор та воду. Як підсолоджуючий компонент містить глюкозно-фруктозний сироп та патоку карамельну. The composition of the ice cream contains a fruit puree fruit and berry, sweetener component, a stabilizer and water. As the sweetening component contains fructose syrup and caramel syrup.uk-UKморозивоплодово-ягіднеice creamfruit and berryкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 106866)Other