Склад морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 106866) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Омельчук, Юлія Вікторівна (My University, 2016)
Склад морозива плодово-ягідного містить пюре плодово-ягідне, підсолоджуючий компонент, стабілізатор та воду. Як підсолоджуючий компонент містить глюкозно-фруктозний сироп та патоку карамельну. The composition of the ice cream contains a fruit puree fruit and berry, sweetener component, a stabilizer and water. As the sweetening component contains fructose syrup and caramel syrup.
Keywords: морозиво; плодово-ягідне; ice cream; fruit and berry; кафедра технології молока і молочних продуктів