Метафоричні образи в поезії Василя Симоненка - Ярош, Катерина Олександрівна; Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2014)
Провівши дослідження метафоричних образів в поезії Василя Симоненка, можемо зробити висновок, що присутність метафори у віршах допомагає підсилити образність викладених думок автора. After some investigation metaphorical images in poetry Basil Symonenka, we can conclude that the presence of metaphors in the poems contained imagery helps reinforce the views of the author.
Keywords: Симоненко Василь; метафора; поезія; metaphor; poetry; кафедра гуманітарних дисциплін