Боровикова, Інна Вікторівна2021-09-222021-09-222021Боровикова, І. В. Проєкт лінії з виробництва закуски на основі сиру кисломолочного, збагаченого ядром горіха волоського та зеленню кропу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Вікторівна Боровикова ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2021. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35532кафедра технології оздоровчих продуктівсир кисломолочнийсиркові виробизакускамолокотехнологіякріпчасникпаста горіха волоськогооздоровчі продуктизбагачувачПроєкт лінії з виробництва закуски на основі сиру кисломолочного, збагаченого ядром горіха волоського та зеленню кропуOther