Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2021)
Розглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.
Keywords: розвиток; теорія організацій; зовнішнє середовище; організація; development; theory of organizations; environment; organization; кафедра економіки праці та менеджменту