Цишевский, Володимир ГригоровичПасічник, Володимир ГригоровичКрайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаКостюк, Володимир Купріянович2014-02-262014-02-261999Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України / В. Г. Цишевський, В. Г. Пасічник, О. Ф. Крайнюченко, В. К. Костюк // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 1999 р. – К.: УДУХТ, 2000. – Ч. ІІІ – С. 105https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12807Охарактеризовано приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Privatization processes that take place in bakery industry were described.uk-UKприватизаційні процесиакціонерні товариствареструктуризаціядемонополізаціяprivatization processesstock companiesrestructuringdemonopolizationкафедра маркетингуОсобливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості УкраїниThesis