Винні готелі Іспанії — територіальні особливості розміщення - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2014)
На сьогодні, коли винний туризм набуває все більшої популярності у світі, паралельно розвивається і новий тренд - розбудова спеціалізованих засобів розміщення - винних готелів та курортів.
Keywords: винний туризм; Іспанія; wine tourism; Spain; кафедра туристичного та готельного бізнесу