Правильні стереотипи харчової поведінки як складова ефективності оздоровчого харчування - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2014)
Проведення роз'яснювальної роботи із переваг здорового харчування, формування відповідного стереотипу харчової поведінки має включати і розуміння того, що здорове харчування є найбільш ефективним у разі, якщо воно адекватне поточним фізіологічним потребам індивідуального організму, враховує його фізичну активність та стан здоров'я. Conducting advocacy of the benefits of healthy eating, formation of the stereotype of eating behavior and should include an understanding of what a healthy diet is most effective if it is adequate current physiological needs of the individual organism, it takes into account physical activity and health.
Keywords: функціональні інгредієнти; стереотипи харчової поведінки; оздоровче харчування; improving nutrition; functional ingredients; patterns of eating behavior; кафедра гуманітарних дисциплін