Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир Андрійович2014-03-032014-03-032005Башта, А. О. Визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів / А. О. Башта, В. А. Лагода // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи: матеріали 9-ї міжнародної науково-технічної конференції, Київ, 17 –19 жовтня 2005 р. / НУХТ. – Київ, 2005. – Ч. 1. – С. 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12909На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.otherзабарвленістькаламутністьспектри світлопоглинанняоптична густинабарвні речовиниспектрофотометрcolorturbidityspectra of light absorptionoptical densitycoloring substancesspectrophotometerкафедра технології оздоровчих продуктівВизначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатівThesis