Nanovoids in fatty-acid tryglicerides - Rashevska, Tamara; Nishchenko, M.; Buzaneva, E. (My University, 2002)
Size distribution of the nanovoids in the fatty-acid triglycerides is studied by means of the positron annihilation technique. Гранулометричний склад нанопорожнин в тригліцеридах жирних кислот вивчається за допомогою методу позитронної аннігіляції.
Keywords: анігіляція; nanovoids; triglycerides; вершкове масло; нанопорожнини; тригліцериди; кафедра технології молока і молочних продуктів