Аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств м. Києва - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2005)
У тезах наведено стан інноваційної діяльності промислових підприємств міста Києва за 2002-2003 роки.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of an enterprise; кафедра економіки і права