Інноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягід - Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна (My University, 2016)
Безалкогольні, слабоалкогольні, соковмісні напої - важлива складова структури харчування сучасної людини і надзвичайно сприятливе харчове середовище для створення широкого спектру продукції з різнонаправленими фізіологічними ефектами, тобто продукції оздоровчого призначення. Drinks, alcohol, juice drinks - an important component of food structure of modern man and food extremely favorable environment for the creation of a wide range of products with multidirectional physiological effects, ie products for health improvement.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; напій функціональний; дикорослі ягоди; екстракти з дикорослої сировини