Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2016-10-122016-10-122016Сімахіна, Г. О. Інноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягід / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 119-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24419Безалкогольні, слабоалкогольні, соковмісні напої - важлива складова структури харчування сучасної людини і надзвичайно сприятливе харчове середовище для створення широкого спектру продукції з різнонаправленими фізіологічними ефектами, тобто продукції оздоровчого призначення. Drinks, alcohol, juice drinks - an important component of food structure of modern man and food extremely favorable environment for the creation of a wide range of products with multidirectional physiological effects, ie products for health improvement.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівфункціональні напоїінноваційні підходидикорослі ягодиfunctional drinksinnovative approacheswild berriesІнноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягідOther