Пушанко, Микола МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичЗахаревич, Валерій Болеславович2014-10-292014-10-292014Дослідження ефективності очисної дії реагентів в нанорозмірному стані в процесі попередньої дефекації дифузійного соку / Н. М. Пушанко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, В. Б. Захаревич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17796Формування якісних показників білого цукру залежить в першу чергу від якості сировини (цукрових буряків), яка в свою чергу суттєво впливає на перебіг технологічних процесів в екстракційному, сокоочисному відділеннях та на станції кристалізації. Особливістю одержання цукру з бурякової сировини є протікання технологічних процесів в багатокомпонентних розчинах в присутності комплексу нецукрів, як тих, що надійшли в складі дифузійного соку, так і тих, що утворились уже на технологічному верстаті заводу. Formation of white sugar quality indicators depends primarily on as a raw material (sugar beet), which in turn significantly affect the course processes of extraction, juice purification offices and at the station crystallization. Feature of obtaining sugar from beet raw materials are leaking processes in multicomponent solutions in the presence of complex netsukriv as those received as part juice and those from already at the technological machine factory.otherреагентидефекаціябілий цукорreagentsdefecationwhite sugarкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водикафедра мехатроніки та пакувальної технікиДослідження ефективності очисної дії реагентів в нанорозмірному стані в процесі попередньої дефекації дифузійного сокуOther